Blankettarkiv
Du står her: Eiendom/Bolig/Hytte/Utleie - bolig/hytte/Erklæring om heving av leieavtale

Erklæring om heving av leieavtale

Produktbilde
Produktdata
Blankettnummer:SF-2337
Pris:125,00 kr
 

Produktbeskrivelse

Erklæring om heving av leieavtale er en mal på 1 side. Du får malen i to format, docx for Microsoft Word og PDF. Malen er tilpasset vinduskonvolutt og du kan selv redigere teksten i malen hvis du ønsker det.

Dokumentet er laget i brevform og kan sendes rekommandert eller som vanlig post.

Filformat:

Du mottar 2 filer, en fil i docx format og en PDF. Du velger selv om du vil benytte docx filen med Microsoft Word, eller PDF filen. (Docx er standard dokumentformat for Microsoft Word).

Du kan benytte hver fil så mange ganger du ønsker.

Docx utgaven er laget slik at du raskt kan tilpasse alt innhold i dokumentet slik du ønsker med Microsoft Word eller en annen tekstbehandler som har støtte for docx formatet.

PDF utgaven er kun tilpasset for utfylling og redigering av standard tekst, dvs. du kan ikke endre på dokumentets utseende (f.eks. farger og antall utfyllingsfelter). All tekst i malen er satt inn som redigerbar tekst i PDF utgaven slik at du kan tilpasse og redigere all tekst i dokumentet på skjerm.

Kvalitetssikring av innholdet i denne malen:

Innholdet i malen er kvalitetssikret av Advokatfirmaet Legalis og du kan benytte Advokatchatten.no som er utviklet av Advokatfirmaet Legalis dersom du har juridiske spørsmål.

 


 

Din handlekurv
Du har ingen varer kurven

Søk
 

Innlogging

Lage nettbutikk løsning

 

Visa / Mastercard

SignForm AS, CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo tlf. 24 15 50 80, e-post post@blankettkiosken.no