Blankettarkiv
Du står her: Kjøpsinfo

Kjøpsinformasjon

Personvernerklæring

Vår personvernerklæring finner du her: Personvernerklæring


Priser

De til enhver tid gjeldende kjøpspriser fremgår ved hver enkel blankett. Alle priser er angitt i norske kroner og er inklusiv merverdiavgift.

Det påløper ingen gebyrer ved kjøp med kredittkort.


Slik leveres blanketten

Når betalingen er gjennomført, sender blankettkiosken.no automatisk en e-post til den e-postadressen du har oppgitt ved bestillingen.

E-posten inneholder link til blanketten du har kjøpt.

Leveranse har funnet sted når ovennevnte e-post er sendt til din e-postadresse.

Det er ditt ansvar som kjøper å hente blanketten innenfor de 3 døgn som linken er åpen.


Hvis du ikke får e-posten med en gang må du kontakte oss.

Da har mailserveren din avvist e-posten fra oss eller lagt den i mappen for søppelpost hos deg, så det hjelper ikke å vente.

NB!. Hvis du benytter en app/program for å lese e-post kan det være at du ikke har tilgang til all søppelpost. Da må du logge deg direkte inn på din e-post konto med en nettleser for å finne e-posten.

Søppelpost i Outlook inneholder f.eks. normalt ikke det samme som mappen for søppelpost som ligger direkte på din e-post konto. Det er derfor viktig at du logger deg på og sjekker søppelpost på nett før du kontakter Blankettkiosken.

Ring oss på 24 15 50 80 eller send e-post så løser vi det snarest.


Faktura og kjøpsdokumentasjon

E-posten du fikk tilsendt er din kvittering for kjøpet. Den inneholder link til blanketten/blankettene som du kjøpte. Den inneholder også kjøpsinformasjon med angivelse av blankett(er), kjøpspris og merverdiavgiftsbeløp, samt våre firmaopplysninger. Dette er din dokumentasjon på kjøpet.


Bruksrett

Gjennom kjøp av blanketter, har du kjøpt en personlig bruksrett til de pågjeldende blanketter. Bruksretten omfatter også:

  • Lagre fil til eget bruk senere
  • Skrive ut på papir
  • Sende blankett som fil eller i papirutgave til rådgivere eller myndigheter som ledd i egen saksbehandling.

Bruksretten omfatter ikke:

  • Videresalg eller videredistribusjon av blankettkioskens dokumentfiler, verken i digital form eller på papir.
  • Forsøk på å fjerne passord på filer som er passordbeskyttet og som derfor ikke skal endres.


Ansvarsbegrensning

Blankettkiosken påtar seg intet ansvar for brukernes valg av blanketter eller for at disse blir utfylt korrekt. Vi anbefaler at sakkyndig juridisk bistand benyttes i alle avtalerettslige og andre juridiske anliggender.

Blankettkiosken/SignForm har intet ansvar for eventuelle direkte eller indirekte tap kunden lider som følge av feil eller mangler ved tjenesten eller malene. Det samme gjelder for eventuelle krav som måtte springe ut av avtalene som inngås ved bruk av malene fra www.blankettkiosken.no.


Reklamasjon

Eventuell reklamasjon må være rettet mot blankettkiosken.no innen 14 dager. Reklamasjon kan sendes på e-post til: post@blankettkiosken.no eller ring oss på telefon 24 15 50 80.


Angrerett

Angrerettsloven gjelder for kjøp av digitale tjenester og produkter; så som digitale blanketter fra blankettkiosken.no. Loven gjelder imidlertid ikke for småsalg hvor samlet utlegg for deg som kjøper blir mindre enn 300 kroner.


 


 

Din handlekurv
Du har ingen varer kurven

Søk
 

Innlogging

Lage nettbutikk løsning

 

Visa / Mastercard

SignForm AS, CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo tlf. 24 15 50 80, e-post post@blankettkiosken.no