Blankettarkiv
Du står her: Om oss /Personvernerklæring

Personvernerklæring

Blankettkiosken eies og drives av SignForm AS (org.nr. 977 288 495)

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Blankettkiosken samler inn og behandler personopplysninger. Blankettkiosken er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn fra nettsiden www.blankettkiosken.no.


Personopplysninger

Informasjon som innhentes og lagres er:

- Ditt navn
- Firmanavn
- Telefonnummer
- Organisasjonsnummer
- E-postadresse
- Kjøpshistorikk
- IP-adresse

Med tredjeparts informasjonskapsler samler vi også inn anonymiserte opplysninger om besøk og bruk av nettsiden. Anonymiserte opplysninger kan ikke spores tilbake til en bruker eller person.

Eksempler på anonymisert informasjon som samles inn er:

- Hvilke undersider som besøkes, hvilken nettleser som benyttes, hva slags enhet som benyttes, dvs. nettbrett, pc, telefon.

Blankettkiosken samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato, personnummer eller kortopplysninger. Selv om du benytter kort for å gjennomføre kjøp kan du ikke lagre kortinformasjonen i vårt system.


Slik innhentes personopplysningene

Blankettkiosken innhenter personopplysningene med registreringsskjemaet på nettsiden.
Opplysningene fylles ut av kunden når kunden ønsker å gjennomføre et kjøpe eller registrere seg som bruker.

Blankettkiosken benytter også informasjonskapsler (cookies). Vi benytter førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler. Informasjonskapslene samler inn data automatisk når du besøker nettsiden.

Du kan velge å ikke benytte informasjonskapsler, se punkt «Slik unngår du informasjonskapsler» nedenfor.


Formålet med lagring og behandling av personopplysningene

Personopplysningene fra registreringsskjemaet benyttes for å gi kunden tilgang til kjøpt produkt og for at banksystemene skal kunne gjennomføre transaksjonen. Opplysningene benyttes også for å kunne gi support når kunden har behov for det.
Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsiden grunnleggende funksjonalitet som pålogging og mulighet for å gjennomføre kjøp på vår nettside.
Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere og for at kunder skal kunne gjennomføre kjøp på nettsiden.

Informasjon innhentet fra tredjeparts informasjonskapsler brukes til analyse, markedsføring og forbedring av vår tjeneste.


Rettslig grunnlag for behandling og lagring av personopplysninger

Kunder:
Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysningene følger av personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 b), avtale/kjøp. Brukeren har selv inngått et kundeforhold ved å registrere seg på vår nettside eller ved å gjennomføre et kjøp. For å kunne fakturere og levere tjenesten må vi behandle personopplysningene.

Ikke kunder (besøkende på nettsiden):
Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger for besøkende på nettsiden følger av personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f), bruk av nettsiden før ev. inngåelse av kontrakt/avtale (kundeforhold) og tilrettelegging av nettside for forbrukere.

Slik unngår du informasjonskapsler

Besøkende på nettsiden kan velge å ikke benytte informasjonskapsler.
Om du ikke ønsker bruk av informasjonskapsler kan du stille inn nettleseren slik at den ikke aksepterer disse. Se nettleserens meny for innstillinger eller nettleserens hjelpeside for innstillinger.

Vær oppmerksom på at når du ikke benytter informasjonskapsler vil flere av funksjonene på vår nettside ikke fungere.
 

Utlevering av opplysninger til tredjepart

Blankettkiosken vil ikke selge, dele eller utlevere personopplysninger til tredjepart, men noen tilfeller vil kreve at personopplysninger behandles på vegne av Blankettkiosken, for eksempel ved vedlikehold av nettside eller fornyelse av nettside.

Tilfeller som kan kreve behandling av personopplysninger av tredjepart er:
- Ved kriminell handling, mistanke om kriminell handling eller misbruk av vår tjeneste kan personopplysninger gis til politi/etterforskende myndighet.
 

Arkivering og sletting av opplysninger

Personopplysningene lagres i vår kundedatabase knyttet til nettsiden og i vår betalingsløsning.
Ønsker du å slette dine personopplysninger kan du benytte kontaktskjemaet eller kontaktopplysningene på vår nettside.
 

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger som vi har registrert om deg og hvordan de behandles. Du kan kreve retting, sletting og begrensning i behandlingen i henhold til gjeldende lovgivning.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til vår behandling av dine registrerte personopplysninger.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener at Blankettkiosken ikke har behandlet dine opplysninger i henhold personopplysningsloven.

Se www.datatilsynet.no for mer informasjon.

Blankettkiosken / SignForm AS
Telefon 24 15 50 80
CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo.


 


 

Din handlekurv
Du har ingen varer kurven

Søk
 

Innlogging

Lage nettbutikk løsning

 

Visa / Mastercard

SignForm AS, CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo tlf. 24 15 50 80, e-post post@blankettkiosken.no