Blankettarkiv
Du står her: Handlehjelp

Handlehjelp

Personvernerklæring
Vår personvernerklæring finner du her: Personvernerklæring

Hvordan legger jeg en digital blankett i handlevognen?
Velg kategori på venstre side, eller benytt "Søk" til høyre, for å finne den du trenger. Du får mer informasjon om blanketten ved å trykke på tittelen. Velg ”Kjøp” og blanketten legger seg i handlevognen. Handlevognen viser antall blanketter du har kjøpt og total kjøpspris.

Hvordan kan jeg endre innholdet i handlevognen?
Dersom du ønsker å gjøre endringer i hvilke blanketter som er lagt i handlevognen, velger du ”Til kassen”. Her klikker du "slett" for å fjerne en blankett. Dersom du vil fjerne alle blanketter fra handlevognen, kan du fra hovedsiden velge ”Tøm vognen”.

Hvordan betaler jeg og sender bestilling?
Når du har valgt ”Til kassen”, vil du bli veiledet videre til betaling. Følg instruksjonene på skjermen. Når betalingsinformasjon er lagt inn og akseptert, vil du få tilgang til blanketten du har kjøpt, per e-post.  Kontakt oss dersom firmaet ditt ikke har Visa eller MasterCard med betalingsavtale.

Hva skjer når jeg har sendt bestilling?
Du får en bekreftelse på skjermen. Deretter sender blankettkiosken.no en e-post til den e-postadressen du har angitt i bestillingen. E-posten inneholder link til blanketten du har kjøpt. Ved å klikke på linken hentes blanketten. Linken vil fungere i 3 døgn, slik at du kan hente blanketten flere ganger i tilfelle det oppstår problemer med nedlastingen.
Hvis du ikke får e-posten med en gang må du kontakte oss. Da har mailserveren din avvist e-posten fra oss eller lagt den i junk-mail-mappen hos deg, så det hjelper ikke å vente.

Ring oss på 24 15 50 80 eller send e-post så løser vi det med en gang.


 


 

Din handlekurv
Du har ingen varer kurven

Søk
 

Innlogging

Lage nettbutikk løsning

 

Visa / Mastercard

SignForm AS, CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo tlf. 24 15 50 80, e-post post@blankettkiosken.no