Blankettarkiv
Du står her: Pantedokumenter/Avtale om realkausjon - forbruker

Avtale om realkausjon - forbruker

Produktbilde
Produktdata
Blankettnummer:SFJ-0012
Pris:300,00 kr
 

Produktbeskrivelse

Avtale om realkausjon: Blanketten er på tre sider. Du mottar avtalen i to format, docx for Microsoft Word og PDF. (Docx er standard dokumentformat i Microsoft Word ).

Realkausjonen er stilt for det/de angitte lån og kreditter som låntakeren har overfor banken/foretaket. Med disse lån og kreditter menes ikke bare selve lånet/kreditten (hovedstolen), men også renter, gebyrer og omkostninger som er avtalt mellom låntaker og banken/foretaket, samt inndrivingskostnader som låntaker skylder banken/foretaket.

Filformat:

Du mottar 2 filer, en fil i docx format og en PDF. Du velger selv om du vil benytte docx filen med Microsoft Word, eller PDF filen. (Docx er standard dokumentformat for Microsoft Word).

Docx utgaven er laget slik at du kan starte utfyllingen umiddelbart i Microsoft Word. Word utgaven er kun tilpasset for utfylling, dvs. du kan ikke redigere fast tekst, layout, farger, fonter osv.

PDF utgaven inneholder utfyllingsfelter og er laget slik at du kan starte utfyllingen umiddelbart på skjerm. PDF utgaven er kun tilpasset for utfylling, dvs. du kan ikke redigere fast tekst, layout, farger, fonter osv.

Du kan benytte hver fil så mange ganger du ønsker.

Kvalitetssikring av avtalen:

Innholdet i avtalen er kvalitetssikret av Advokatfirmaet Legalis og du kan benytte Advokatchatten.no som er utviklet av Advokatfirmaet Legalis dersom du har juridiske spørsmål.

Andre avtaler:

Avtale om realkausjon finner du også på:
https://www.signform.no

På SignForm finner du også mange andre nyttige maler og kontrakter. Er du advokat eller advokatsekretær bør du ta en titt på hva vi tilbyr.

SignForm AS ble etablert i 1997.
Vi har lang erfaring med å lage maler, kontrakter og skjema både for det offentlige, advokater og andre bedrifter.

 


 

Din handlekurv
Du har ingen varer kurven

Søk
 

Innlogging

Lage nettbutikk løsning

 

Visa / Mastercard

SignForm AS, CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo tlf. 24 15 50 80, e-post post@blankettkiosken.no