Blankettarkiv
Du står her: Privatøkonomi/Gjeldsbrev med selvskyldnerkausjon

Gjeldsbrev med selvskyldnerkausjon

Produktbilde
Produktdata
Blankettnummer:SF-1443
Pris:200,00 kr
 

Produktbeskrivelse

Gjeldsbrev med selvskyldnerkausjon er laget i to format, docx for Microsoft Word og PDF. Docx er standard dokumentformat i Microsoft Word.

Selvskyldnerkausjon innebærer et ansvar for kausjonisten om umiddelbart å følge opp låntakers forpliktelser dersom låntaker misligholder lånet. Låntaker kan iht. gjeldsbrevloven kreve at avdrag blir registrert i gjeldsbrevet, på side to har vi derfor laget en liste for føring av avdrag.
Se Lov om gjeldsbrev

Filformat:

Du mottar 2 filer, en fil i docx format og en PDF. Du velger selv om du vil benytte docx filen med Microsoft Word, eller PDF filen. (Docx er standard dokumentformat for Microsoft Word).

Du kan benytte hver fil så mange ganger du ønsker.

Docx utgaven er laget slik at du raskt kan tilpasse alt innhold i dokumentet slik du ønsker med Microsoft Word eller en annen tekstbehandler som har støtte for docx formatet. Her finner du en kort veiledning til hvordan du opphever dokumentbeskyttelsen i Word utgaven slik at du kan tilpasse alt innhold slik du ønsker: Endre et dokument i Word.

PDF utgaven inneholder utfyllingsfelter og er laget slik at du kan starte utfyllingen umiddelbart på skjerm. PDF utgaven er kun tilpasset for utfylling, dvs. du kan ikke redigere fast tekst, layout, farger, fonter osv.

Kvalitetssikring av innholdet i gjeldsbrevet:

Innholdet i gjeldsbrevet er kvalitetssikret av Advokatfirmaet Legalis og du kan benytte Advokatchatten.no som er utviklet av Advokatfirmaet Legalis dersom du har juridiske spørsmål.

Se også:
Gjeldsbrev mellom privatpersoner
Omsetningsgjeldsbrev
Kvittering - lånebeløp
Kvittering - tilbakebetaling gjeldsbrev/lån
Pantedokument

 


 

Din handlekurv
Du har ingen varer kurven

Søk
 

Innlogging

Lage nettbutikk løsning

 

Visa / Mastercard

SignForm AS, CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo tlf. 24 15 50 80, e-post post@blankettkiosken.no