Blankettarkiv
Du står her: Privatøkonomi/Omsetningsgjeldsbrev - privatperson

Omsetningsgjeldsbrev - privatperson

Produktbilde
Produktdata
Blankettnummer:SF-2316
Pris:200,00 kr
 

Produktbeskrivelse

Omsetningsgjeldsbrevet er en mal/kontrakt på 1 side. Du får omsetningsgjeldsbrevet i to format, docx for Microsoft Word og PDF.

Omsetningsgjeldsbrev privatperson har alle formelle krav som stilles til et gjeldsbrev med de rettsvirkninger det medfølger og hvor långiver har anledning til å overdra gjeldsbrevet, se gjeldsbrevloven om omsetningsgjeldsbrev.

Omsetningsgjeldsbrevet er en erklæring fra en privatperson til en annen (privat eller juridisk person) om at han/hun skylder penger.

I Word utgaven av gjeldsbrevet kan du gjøre egne tilpasninger av teksten hvis du har behov for det. Les våre Word-tips.

Filformat:

Du mottar 2 filer, en fil i docx format og en PDF. Du velger selv om du vil benytte docx filen med Microsoft Word, eller PDF filen. (Docx er standard dokumentformat for Microsoft Word).

Docx utgaven er laget slik at du kan starte utfyllingen umiddelbart i Microsoft Word, eller raskt tilpasse alt innhold i malen slik du ønsker før du begynner utfyllingen.

PDF utgaven er kun tilpasset for utfylling, dvs. du kan ikke endre på dokumentets utseende (f.eks. font, farger og antall utfyllingsfelter). PDF utgaven inneholder utfyllingsfelter slik at du kan fylle ut gjeldsbrevet på skjerm. Hovedteksten midt på siden i PDF utgaven er også satt inn slik at du kan tilpasse den slik du ønsker.

Du kan benytte hver fil så mange ganger du ønsker.

Kvalitetssikring av gjeldsbrevet:

Innholdet i omsetningsgjeldsbrevet er kvalitetssikret av Advokatfirmaet Legalis og du kan benytte Advokatchatten.no som er utviklet av Advokatfirmaet Legalis dersom du har juridiske spørsmål.

Se også:
Gjeldsbrev mellom privatpersoner
Gjeldsbrev med selvskyldnerkausjon
Kvittering - tilbakebetaling gjeldsbrev/lån
Kvittering - lånebeløp

 


 

Din handlekurv
Du har ingen varer kurven

Søk
 

Innlogging

Lage nettbutikk løsning

 

Visa / Mastercard

SignForm AS, CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo tlf. 24 15 50 80, e-post post@blankettkiosken.no