Blankettarkiv
Du står her: Arbeidsgiver/Arbeidstaker/Sluttattest

Sluttattest

Produktbilde
Produktdata
Blankettnummer:SF-1303
Pris:160,00 kr
 

Produktbeskrivelse

Du får sluttattesten i to format, docx for Microsoft Word og PDF. Sluttattest benyttes ved fratreden av en medarbeider. Arbeidsgiver plikter ved lovlig fratreden å gi arbeidstaker en sluttattest. Skjemaet er på 1 side.

Sluttattesten gir rom for mer utfyllende opplysninger som går ut over lovens minstekrav. I en rekke arbeidsforhold er dette det normale. Det er god plass til å beskrive arbeidsforholdet, arbeidstaker og andre relevante opplysninger man som arbeidsgiver ønsker å gi.

Filformat:

Du mottar 2 filer, en fil i docx format og en PDF. Du velger selv om du vil benytte docx filen med Microsoft Word, eller PDF filen. (Docx er standard dokumentformat for Microsoft Word).

Du kan benytte hver fil så mange ganger du ønsker.

Docx utgaven er laget slik at du raskt kan tilpasse alt innhold i dokumentet slik du ønsker med Microsoft Word eller en annen tekstbehandler som har støtte for docx formatet.

PDF utgaven er kun tilpasset for utfylling, dvs. du kan ikke endre på dokumentets utseende (f.eks. farger og antall utfyllingsfelter). PDF utgaven er laget slik at du kan fylle ut attesten på skjerm.

Se også:
Avskjed
Bekrefte oppsigelse fra arbeidstaker
Arbeidsavtale for fast ansettelse eller midlertidig ansettelse

 


 

Din handlekurv
Du har ingen varer kurven

Søk
 

Innlogging

Lage nettbutikk løsning

 

Visa / Mastercard

SignForm AS, CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo tlf. 24 15 50 80, e-post post@blankettkiosken.no