Blankettarkiv
Du står her: Arbeidsgiver/Arbeidstaker/Søknad om permisjon - ferie

Søknad om permisjon - ferie

Produktbilde
Produktdata
Blankettnummer:SF-1341
Pris:160,00 kr
 

Produktbeskrivelse

Skjemaet gjelder arbeidstakers søknad om permisjon - ferie. Du mottar søknaden i to format, docx for Microsoft Word og PDF. Dokumentet er på en side. I søknaden kan du informere om det gjelder endring av tidligere søknad, betalt/ubetalt ferie, kompensasjonsferie, fleksibel permisjon eller om det er uttak av oppsparte feriedager. Det er satt av plass til utfylling av fri tekst.

Filformat:

Du mottar 2 filer, en fil i docx format og en PDF. Du velger selv om du vil benytte docx filen med Microsoft Word, eller PDF filen. (Docx er standard dokumentformat for Microsoft Word).

Du kan benytte hver fil så mange ganger du ønsker.

Docx utgaven er laget slik at du raskt kan tilpasse alt innhold i dokumentet slik du ønsker med Microsoft Word eller en annen tekstbehandler som har støtte for docx formatet. Informasjon om hvordan du åpner et Word dokument for redigering finner du her: Endre et dokument.

PDF utgaven er kun tilpasset for utfylling og redigering av standard tekst, dvs. du kan ikke endre på dokumentets utseende (f.eks. farger og antall utfyllingsfelter). Standardteksten i søknaden er satt inn som redigerbar tekst slik at du kan tilpasse og redigere all tekst i dokumentet på skjerm.

Se også:
Søknad om permisjon

 


 

Din handlekurv
Du har ingen varer kurven

Søk
 

Innlogging

Lage nettbutikk løsning

 

Visa / Mastercard

SignForm AS, CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo tlf. 24 15 50 80, e-post post@blankettkiosken.no