Blankettarkiv
Du står her: Privatøkonomi/Gjeldsbrev mellom privatpersoner

Gjeldsbrev mellom privatpersoner

Produktbilde
Produktdata
Blankettnummer:SF-1411
Pris:200,00 kr
 

Produktbeskrivelse

Gjeldsbrev mellom privatpersoner er en mal/kontrakt på 2 sider. Du får gjeldsbrevet i to format, docx for Microsoft Word, og PDF. Docx er standard dokumentformat i Microsoft Word.

Gjeldsbrevet regulerer forholdet mellom låntaker og långiver i et låneforhold og kan benyttes både av private og juridiske personer.
Alle filformatene er laget for bruk på PC og Mac. Se informasjon nedenfor om anbefalt program for PDF utgaven.

Låntaker kan iht. gjeldsbrevloven kreve at avdrag blir registrert i gjeldsbrevet, på side to har vi derfor laget en liste for føring av avdrag.

Du kan selv endre teksten som spesifiserer lånebetingelsene og hva som skjer ved eventuelt mislighold. Husk at du trenger 2 vitner som må bekrefte din/deres identitet. Mer informasjon finner du i skjemaet.

Filformat:

Du mottar 2 filer, en fil i docx format og en PDF. Du velger selv om du vil benytte docx filen med Microsoft Word, eller PDF filen. (Docx er standard dokumentformat for Microsoft Word).

Du kan benytte hver fil så mange ganger du ønsker.

Docx utgaven er laget slik at du raskt kan tilpasse alt innhold i dokumentet slik du ønsker med Microsoft Word eller en annen tekstbehandler som har støtte for docx formatet. Her finner du en kort veiledning til hvordan du opphever dokumentbeskyttelsen i Word utgaven slik at du kan tilpasse alt innhold slik du ønsker: Endre et dokument i Word.

PDF utgaven inneholder utfyllingsfelter og er laget slik at du kan starte utfyllingen umiddelbart på skjerm. PDF utgaven er kun tilpasset for utfylling, dvs. du kan ikke redigere fast tekst, layout, farger, fonter osv.

Kvalitetssikring:

Innholdet er kvalitetssikret av Advokatfirmaet Legalis og du kan benytte Advokatchatten.no som er utviklet av Advokatfirmaet Legalis dersom du har juridiske spørsmål.

Se også:
Gjeldsbrev med selvskyldnerkausjon
Omsetningsgjeldsbrev
Kvittering - lånebeløp
Kvittering - tilbakebetaling gjeldsbrev/lån
Pantedokument

 


 

Din handlekurv
Du har ingen varer kurven

Søk
 

Innlogging

Lage nettbutikk løsning

 

Visa / Mastercard

SignForm AS, CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo tlf. 24 15 50 80, e-post post@blankettkiosken.no