Blankettarkiv
Du står her: Privatøkonomi/Gjeldsbrev mellom privatpersoner

Gjeldsbrev mellom privatpersoner

Produktbilde
Produktdata
Blankettnummer:SF-1411
Pris:120,00 kr
 

Produktbeskrivelse

Gjeldsbrev mellom privatpersoner er en mal/kontrakt på 2 sider. Du får gjeldsbrevet i to format, docm for Microsoft Word og PDF.
Gjeldsbrevet regulerer forholdet mellom låntaker og långiver i et låneforhold og kan også benyttes både av private og juridiske personer.

Låntaker kan iht. gjeldsbrevloven kreve at avdrag blir registrert i gjeldsbrevet, på side to har vi derfor laget en liste for føring av avdrag.

Du kan selv endre teksten som spesifiserer lånebetingelsene og hva som skjer ved eventuelt mislighold. Husk at du trenger 2 vitner som må bekrefte din/deres identitet. Mer informasjon finner du i skjemaet.

Docm er standard dokumentformat for Microsoft Word for dokumenter med makroer. Makroene i Word utgaven benyttes til å kontrollere at fødselsnummeret som fylles ut er korrekt, de benyttes også for å gjøre det lettere for deg å redigere dokumentet. Du velger selv om du vil aktivere makroene når du åpner dokumentet i Word.

Innholdet er kvalitetssikret av Advokatfirmaet Legalis og du kan benytte Advokatchatten.no som er utviklet av Advokatfirmaet Legalis dersom du har juridiske spørsmål.

Vi anbefaler at du benytter en nyere utgave av Adobe Reader til PDF filen.
Adobe Reader programvaren er gratis. Kontakt oss hvis du trenger hjelp til å finne ut hvilken versjon du har, eller last ned nyeste versjon fra Adobe sine nettsider.

Se også:
Gjeldsbrev med selvskyldnerkausjon
Omsetningsgjeldsbrev
Kvittering - lånebeløp
Kvittering - tilbakebetaling lån
Pantedokument

 


 

Din handlekurv
Du har ingen varer kurven

Søk
 

Innlogging

Lage nettbutikk løsning

 

Visa / Mastercard

SignForm AS, CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo tlf. 24 15 50 80, e-post post@blankettkiosken.no